روح الله طاهریان پور روز سه شنبه در نشست بررسی وضعیت کم آبی روستاهای عسلویه افزود: در این شهرستان رشد جمعیت بیشتر از حد معمول و از بین رفتن منابع تامین آب محلی بیش از پیش به مشکل تامین آب این شهرستان دامن می زند.
وی بیان کرد: با این وجود در قالب قرارداد با مالکان آب شیرین کن های محلی ۲ هزار و ۲۰۰ متر مکعب آب از آنها خریداری شده که از این میزان در ماه گذشته یکهزار و ۳۰۰ مترمکعب آب به شبکه آب شهرستان عسلویه تزریق شده است.
طاهریان پور ادامه داد: ۹۰۰ مترمکعب آب باقیمانده نیز تا ۲۰ تیرماه به شبکه آبرسانی شهرستان عسلویه تزریق می شود.
وی گفت: یکهزار مترمکعب آب نیز از منبع چاه های محلی و حدود ۸۰۰ مترمکعب نیز از خط آبرسانی کوثر تا اواسط تیرماه به شبکه آبرسانی شهرستان عسلویه تزریق می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر بیان کرد: پیش بینی می شود در مجموع با این چهار هزار مترمکعب آبی که به ظرفیت شبکه آبرسانی عسلویه تزریق می شود مشکل کم آبی روستاهای این شهرستان به حداقل برسد.
طاهریان پور ادامه داد: مصارف غیر متعارف آب در روستاهای شهرستان عسلویه به دلیل وجود شهرک های کارگری بسیار بالاست.
وی افزود: ساختمانی که شاید استاندارد جمعیتی آن پنج نفر باشد گاهی مشاهده شده که حدود ۵۰ نفر در آنها زندگی می کنند.
طاهریان پور گفت: طبق استاندارد با هشت هزار مترمکعب آب تزریقی به شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان باید آب مورد نیاز آنها تامین شود ولی به دلیل آمارهای غیر متعارف ای میزان آب پاسخگوی آنها نیست.
وی ادامه داد: در این ارتباط با افزوده شدن چهار مترمکعب از محل آب شیرین کن های محلی، چاه و خط آبرسانی کوثر کم آبی در نقاط دارای بحران به حداقل برسد.
طاهریان پور بیان کرد: در این زمینه احداث چهار کیلومتر خط انتقال، تقویت سه ایستگاه پمپاژ و کنتور گذاری و همه ورودی اصلی روستاها برای توزیع عادلانه آب از دیگر اقدام های صورت گرفته برای تامین نیاز آب روستاهای شهرستان است.
وی افزود: با این شرایط آب عسلویه به وضعیت مطلوب تری می رسد و دغدغه مشترکان روستایی آن برطرف می شود./ايرنا